Welkom!

Welkom op de blogspot van de Puzzel van de Brugse Poort, een samenwerking tussen organisaties, diensten en bewoners van de Brugse Poort. Op deze blog vind je alle laatste nieuwtjes over de Puzzel, foto's, het Charter voor de Brugse Poort en zo veel meer. Op de hoogte blijven is eenvoudig: geef hieronder je emailadres in en je ontvangt meteen een bericht als er een nieuwe post is. Voor meer info over de Puzzel één adres: puzzelbrugsepoort@gmail.com.

donderdag 24 april 2014

Voorbereiding ontbijtactie in Malem




Beste bewoners van Malem, precaire puzzelaars en andere volgers,

Tijdens de eerste week van de paasvakantie kwamen we al even terug samen om na te denken over mogelijke acties. Acties om onze vragen naar de verkopers en eventuele kopers van de kerk en het schoolgebouwtje in de wijk Malem duidelijk te maken. En dat we graag willen dat er rekening wordt gehouden met de noden van de wijk Malem bij de verkoop ervan.

Het idee dat toen naar voor kwam is om op zaterdag 17 mei tussen 10.00u en 12.00u een ontbijtactie te houden op het pleintje op de Zesseptemberlaan, met om 11.00u een persmoment. Om dit een beetje voor te bereiden willen we jullie terug uitnodigen op maandag 28 april in Basisschool het Eiland (op het Heldenplein) om 19.00u.

Tot dan? 
Precaire Puzzel, solidair met Malem

Geen opmerkingen:

Een reactie posten